Reguliere onderhoudsbeurt

Preventief onderhoud aan uw auto is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto u niet in de steek laat.

Door tijdig op vaste elementen te controleren en de nodige reparaties uit te voeren, beperkt u de risico’s op onverwachtse storingen en pechgevallen.

Door te investeren in regulier onderhoud, voorkomt u onnodig hoge reparatiekosten.

Eerlijke APK keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijk verplichte keuring voor uw voertuig. De eerste APK voor een benzineauto vindt plaats na 4 jaar, auto’s uitgerust met een dieselmotor moeten na 3 jaar voor het eerst gekeurd worden. Wanneer u hier niet aan voldoet dan riskeert u hoge boetes. Verstandig dus om op tijd een APK keuring aan te vragen. Bij Autobedrijf Wester zijn drie APK-keurmeesters in dienst. Wij keuren uw auto in onze eigen werkplaats, waardoor we de keuring snel en vakkundig voor u kunnen uitvoeren. Heeft uw auto een reparatie nodig alvorens deze goedgekeurd kan worden, dan wordt dit altijd eerst met u overlegd. Wij hanteren een eerlijke en transparante werkwijze.

Opsporen en herstellen van elektronische storingen

Een aparte tak van sport in de autobranche is elektrotechniek. Het opsporen en herstellen van elektronische storingen kan heel ingewikkeld zijn. Jacob Wester, eigenaar Autobedrijf Wester, is volledig opgeleid als elektrotechnicus en is bevoegd in het lesgeven van de vakken motorvoertuigtechniek en elektronica. Deze uitgebreide kennis stelt ons in staat vrijwel iedere storing op te sporen en op te lossen. Omdat wij onze kennis voortdurend updaten, weten wij ook alles van de hedendaagse elektronica van de nieuwste voertuigen.

Meest voorkomende werkzaamheden

  • Reguliere onderhoudsbeurten conform fabrieksvoorschrift
  • Wielen balanceren
  • Wieluitlijning controleren en corrigeren
  • Uitlezen van elektronica in uw voertuig
  • Opsporen en herstellen van elektrische storingen
  • APK Keuring
  • Schadeherstelwerkzaamheden

Daarnaast verrichten wij nog veel meer werkzaamheden aan uw auto. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Onze tarieven vindt u hier.

Autobedrijf Wester

Adresgegevens:
Hizzaarderlaan 14
8823 SJ Lollum
Telefoon: 0517 – 46 91 45
Whatsapp: 06-51653685

Openingstijden:
Gesloten

Volg ons!

Share This